Kleine renovatiewerken: de kers op de taart

Aannemer renovatiewerken

U wist al dat u bij Lahey in Leuven, maar werkzaam in heel Vlaams-Brabant, terecht kunt voor een brede waaier aan schilderwerken en decoratiewerken. Maar soms moeten er bij renovatiewerken of verbouwingen zo veel verschillende zaken tegelijk gebeuren, dat het niet altijd handig is om er een aparte vakman bij te halen. In dat geval wil Lahey u een totaaloplossing bieden.

Heeft u ons gecontacteerd voor schilder- of decoratiewerken in het kader van een verbouwing of renovatie, dan nemen wij er ook graag nog een aantal kleinere renovatiewerken bij als dat nodig is.

Uw voordeel?

  • U heeft slechts één aansprekingpunt voor de totale afwerking van een hele ruimte. Met andere woorden: minder geregel, minder kopzorgen.
  • Wij kunnen sneller opleveren. U verlangt naar het eindresultaat? Door Lahey aan te spreken voor uw kleine, bijkomende renovatiewerken bent u op uw wenken bediend.

Welke renovatiewerken of "klussen" kunnen wij voor u doen?

Te veel om op te noemen. Moet er in de ruimte waar wij schilderen bijvoorbeeld een tegel worden gelegd of een stopcontact verplaatst worden, dan kunt u zeker op ons rekenen.  Contacteer ons zeker ook voor:

  • Plaatsen van Velux dakvensters: Lahey zorgt ervoor dat uw Velux dakvenster vakkundig en waterdicht wordt afgesloten langs de buitenkant en mooi afgewerkt aan de binnenkant.
  • Gyproc werken: Wij verzorgen uw gyprocwerken, zoals het plaatsen van wanden, of valse plafonds voorzien van de nodige isolatiematerialen
  • Plinten: Wij zorgen voor de plaatsing en afwerking van uw houtwerk. Ook het inkorten van deuren behoort tot de mogelijkheden.
  • Tegelwerken: Wij herstellen de tegelwerken van uw badkamer, keuken en toilet
  • Electiciteitswerken: Wij plaatsen het extra stopcontact of lichtpunt.
  • Plakwerk: Wij herstellen verwijderen of herstellen uw beschadigde plakwerk.

Zit u met vragen over kleine renovatiewerken?  Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte.