Metaal laten schilderen regio Leuven, Vlaams-Brabant | Lahey

Metaalschilderwerken: oog voor detail

Lahey uit Leuven, en werkzaam in heel Vlaams-Brabant, verzorgt voor u ook het schilderen van metalen garagepoorten en andere metaalschilderwerken. Metaal schilderen is niet alleen een kwestie van esthetiek, metaal heeft ook een beschermende verflaag nodig, anders gaat het roesten. Voor een goede staat van uw metaalwerk is een regelmatig onderhoud dus van groot belang.

Metaal schilderen of behandelen

Als u een metalen garagepoort of hekwerk heeft, dan kan een laagje verf het verschil maken voor de aanblik van uw woning. Lahey levert ook hier weer kwaliteit met oog voor de kleinste details. Of het nu gaat om een bijwerken, retoucheren of volledig herschilderen van uw metalen poort, dan is Lahey uw partner bij uitstek. We kiezen er voor u de beste materialen uit die ook de beste duurzaamheid garanderen.

Kunststof of aluminium behandelen

Bent u toe aan een compleet nieuwe look voor de buitenzijde van uw huis?
Word uw kunststof raamwerk stilaan mat, is uw aluminium beschadigd of vertoond ze vuile vlekken en strepen? Dankzij het gebruik van een speciale aanhechting primer slagen wij erin om in 3 lagen al uw metaal en kunststof te voorzien van een nieuwe frisse kleur.

Geïnteresseerd in metaal schilderwerk?  Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte.

Meer weten over Buitenschilderwerken?