Gevel en beton hydrofoberen in Vlaams-Brabant | Lahey

Behandelen van gevels en beton: beter voorkomen dan genezen met hydrofoberen

Ontmossen van gevels en beton

Vooral in bosrijke omgevingen zijn mossen en algen een ware plaag voor uw geverfde muren en beton. Ze zorgen voor een versnelde slijtage en een hogere kans op afbladering. Het ontmossen en behandelen van uw muren is dan ook belangrijk om die zaken tegen te gaan. Door uw muren preventief te ontmossen verlengt u de levensduur van de aangebrachte verflagen en verhoogt u de esthetische waarde van uw woning in het algemeen. Het krachtige antimos product zorgt er bovendien voor dat ook uw aangetaste beton opnieuw zijn oorspronkelijke licht grijze kleur krijgt.
Vraag ook naar ons anti-mos onderhoudsprogramma. Nodig ons om te 2 jaar uit om preventief een beschermend schild aan te brengen. Daarnaast kunnen wij bij Lahey, uit Leuven en werkzaam in heel Vlaams-Brabant, ook uw daken ontmossen.

Impregneren of hydrofoben van gevels en beton

Buiten mossen en algen zijn en nog andere vijanden van uw schilderwerk en beton.
Hevige regenval, uitlaatgassen en vervuiling zorgen voor een versnelde aantasting van uw gevel muren en beton. Laat daarom preventief uw gevel muren behandelen met een onzichtbaar maar perfect ademend schild. Schakel ons in voor het hydrofoberen van uw gevels en beton!

Hydrofoberen voorkomt vocht in uw muren!

Het impregneren of hydrofoberen van uw buitengevel(s) heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat de buitenmuren van uw woning geen vocht meer doorlaten, maar wel blijven ademen. Het gevolg daarvan is dat de spouw de ruimte tussen buiten- en binnenmuren volledig vochtvrij wordt, wat het comfort in huis ten goede komt. Omdat wij uw buitengevels voorafgaand aan het impregneren van uw woning ook nog eens grondig reinigen en gebruik maken van algendoder, ziet deze er van buiten ook weer fris en zo goed als nieuw uit, en blijven uw gevels er goed uit zien.

Interesse in onze antimos en onderhouds programma’s?  Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte.

Meer weten over Ontmossen en preventie?