Wat kost een schilder per uur - kosten schilder Leuven | Lahey

Lahey schilders voor al uw schilderwerken

Al vier generaties lang geeft schilderbedrijf Lahey het beste van zichzelf op gebied van schilderwerken en decoratiewerken. Zowel voor renovatiewerken als voor nieuwbouwprojecten is Lahey in de streek rond Leuven (Vlaams-Brabant) uw partner in betrouwbaar en betaalbaar decoreren. Iedere dag opnieuw proberen we het vertrouwen van de klant te winnen, en wel met aandacht voor de volgende punten.

Schilders met aandacht voor detail

Natuurlijk kunt u veel zaken zelf doen. Iedereen kan schilderen of behangen, toch? Niet echt. Kijk naar de kwaliteit en zuivere afwerking van de schilder- en decoratiewerken van Lahey en u zult zien dat professionals echt wel een verschil kunnen maken. Het team van Lahey kan jaren ervaring voorleggen en wordt bovendien op regelmatige basis bijgeschoold, zodat we van de meest recente technieken op de hoogte zijn.

Perfecte service voor uw schilderwerken

U wil niet alleen een goed eindresultaat. U wil de werken graag ook vlot, aangenaam en correct laten verlopen. Daar staat Lahey garant voor: duidelijke afspraken, goede communicatie en respect voor de klant. Dat vertaalt zich onder meer in een gedetailleerde offerte die niets aan de verbeelding overlaat, en in een nette manier van werken die de woning van de klant respecteert.

Partner in betrouwbaar en betaalbaar decoreren

Onze slogan dragen wij hoog in ons vaandel. Wij hopen U dan ook snel te kunnen overtuigen om ons team als uw toekomstige partner in betrouwbaar en betaalbaar decoreren te kiezen.

Spreek ons gerust aan voor:

Aarzel niet ons te contacteren voor een gratis en vrijblijvende offerte.