SCHILDERTECHNIEKEN:
CREATIEF VAKMANSCHAP

Bij Lahey kunnen we u een breed gamma aan decoratieve schildertechnieken aanbieden. Een goeie dosis creativiteit, gecombineerd met een sterk vakmanschap en een gedegen kennis van grondstoffen en materialen: dat is het geheim van Lahey’s decoratieve schilderwerken.

Hieronder leest u meer over een aantal decoratieve schildertechnieken die wij aanbieden. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen met gefundeerd advies. Lahey is gelegen in Leuven maar werkt in heel Vlaams-Brabant.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

PATINEREN: CHIQUE ANTIEK

Patineren is een methode om een verflaag een wat ouder aanzicht te geven. De techniek bestaat uit het aanbrengen van patina op een witte of gekleurde onderlaag. De patina zal zich bijgevolg vastzetten op de dieper gelegen delen en spleten van uw houtsnijwerk. Dat geeft dan een mooi doorleefde uitstraling. Patineren kan je makkelijk toepassen op grote meubelen of op muren.

GEVEL KALEIEN, MAAR OOK VOOR UW INTERIEUR

De kaleitechniek is niet alleen bestemd voor buitenmuren. We zien deze decoratieve schildertechniek vaker in interieurs opduiken. Kaleien is een eeuwenoude techniek voor het authentiek afwerken van muren, waarbij minerale verf voldoende dik wordt aangebracht met een blokborstel. Kaleien geeft je muur een mooi, verweerd effect en een unieke, rustieke uitstraling.

HOUT BEITSEN

Beitsen is het aanbrengen van een gekleurde, transparante of dekkende laag op hout, maar in tegenstelling tot verf, blijft bij beits de structuur van het hout behouden. Met beits kunt u uw houten schrijnwerk een rustiek uitzicht geven.

MARMERSCHILDEREN

Marmerschilderen is het nabootsen van marmer door middel van decoratieve schildertechnieken. Marmerschilderen is een techniek waarmee u uw muren, plafonds of wanden een uniek uitzicht kunt geven.

NIETS IS DEFINITIEF, DURF TE VERANDEREN

Bent u toe aan een vernieuwd interieur? Past de stijl van de geverniste keuken of gebeitste trap niet langer bij de gekozen meubelen of behang? In slechts 3 stappen transformeren we uw geverniste of gebeitste houtwerk in een frisse hedendaagse look. Dankzij het gebruik van een unieke aanhechtingsprimer slagen wij erin om verflagen te laten hechten op de meest gladde en poreuze oppervlakken. Omgekeerd bestaat ook de mogelijkheid om de verf van het geschilderd houtwerk te verwijderen (decaperen) en te herstellen in zijn natuurlijke hout kleur.

Geïnteresseerd in schildertechnieken? Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu