Diverse afwerkingstechnieken

Bij Lahey beheersen we diverse afwerkingstechnieken. We schilderen met olieverven en lakverven en kunnen ook airless spuiten. Bovendien plaatsen we allerlei soorten behang, ook foto- en magneetbehang. Afwerkingstechnieken zoals het aanbrengen van Mortex, kaleien en hydrofoberen kennen voor ons geen geheimen. Tenslotte kunt u ook op ons rekenen voor kleine herstellingen en het opwaarderen van bijvoorbeeld keuken- en badkamermeubilair.

Onze experten gaan regelmatig op bijscholing om zelfs de meest recente technieken onder de knie te krijgen. Regelmatig ontfermen we ons over de decoratieve afwerking van een renovatie of nieuwbouwproject. Maar ook kleine afwerkingen doen we met passie en oog voor de kleinste details.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de kleine afwerkingen binnen uw renovatieproject? Dan zit u zeker goed bij Lahey. Wij weten dat details van de afwerking vaak de kers op de taart zijn. Met de ervaring en kennis van vier generaties helpen we u graag bij de professionele afwerking van uw project.

We staan in Vlaams-Brabant dan ook bekend om ons sterk decoratiewerk. We komen graag eens langs bij u thuis om u een zo nauwkeurig mogelijke prijsofferte te kunnen bezorgen.

We kunnen zelfs vasttapijt, laminaat of een vinylvloer voorzien en (over)gordijnen of andere soorten zonnewering installeren. Onze brede waaier aan afwerkingstechnieken omvat ook het plaatsen van moluren, sierlijsten, rozetten (of rozassen) en sierpleister.

Zowel bij nieuwbouw als renovatie kunnen we helpen met de afwerking van het project, tot in de kleinste details.

Toch plannen we deze laatste fase graag op tijd in, liefst bij aanvang van de werkzaamheden of nog daarvoor. Zo kunnen we doordacht en goed voorbereid tewerk gaan.

Staat u voor grote of kleine renovatiewerken en bent u benieuwd waarvoor u ons kunt inschakelen? Neem dan zeker even contact op of neem een kijkje tussen onze realisaties.

WAT WE VOOR U DOEN

Airless spuiten

Airless spuiten is een populaire schildertechniek waarbij verf onder hoge druk door een spuitmond wordt geperst zonder dat er lucht wordt toegevoegd.

"Airless" spuittechnieken

Mortex

Mortex is duurzame cementpleister die als uitstekende, hedendaagse afwerkingstechniek wordt toegepast op plafonds, muren, vloeren en zelfs meubilair.

Kaleien

Kaleien is een oude schildertechniek die we ook vandaag nog steeds gebruiken om muren en gebouwen te beschermen tegen diverse weersinvloeden.

Moluren, sierlijsten en rozetten

Plaatsen van moluren, sierlijsten en rozetten Een aantal details kunnen uw woning of bedrijfsgebouw net dat tikkeltje meer geven. Vertrouw daarvoor op ons, de schilders van Lahey uit Leuven. We…

Kleine renovatiewerken

Lahey Schilderwerken is uw ideale partner bij grote of kleine renovatiewerken. We ontfermen ons graag over de kleine afwerkingen. Om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen doen we meer dan alleen schilder-, behang- en vloerwerken.

Tijdens de afwerking hebben we oog voor problemen en oplossingen. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht en dat maakt ons enorm flexibel. Is er een tegel die ontbreekt of beschadigd is? Dan zorgen wij voor een oplossing. Een los kastdeurtje of schuifje, een stopcontact verplaatsen of een extra voorzien? Dergelijke kleine uitdagingen nemen we er graag bij. Moet er een houten plint worden geplaatst of een deur worden ingekort? U heeft het maar te vragen! We nemen dit op in de werkzaamheden en verrekenen dit als een supplementje op de bestaande factuur. Zo hoeft u niet op zoek te gaan naar een klusjesdienst en blijven we strak op schema.

Als specialisten in schilderwerken en decoratiewerken kunnen we enkel ons werk doen op een intacte ondergrond. Daardoor komt het geregeld voor dat we tegels of meubilair eerst repareren. Ook beschadigd pleisterwerk kunnen we verwijderen of herstellen.

Is alles weer in goede staat? Dan kunnen we gaan schilderen of op een andere manier afwerken.

Afwerking en decoratiewerken betekent voor ons team van professionals dus meer dan schilder- en behangwerk alleen. We beheersen een ruim aanbod aan diverse afwerkingstechnieken. Kleine renovatie- en elektriciteitswerken nemen we er, waar nodig, graag bij.

Staat u voor een renovatie of nieuwbouw en wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op vlak van afwerking en decoratie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Advies op maat

Heeft u wel grondig nagedacht over uw renovatiewerken maar minder over de mogelijke afwerkingstechnieken? Dan staan we u graag bij met raad en daad. Op basis van de af te werken ruimtes, materialen, afmetingen en stijl, kunnen we u passend advies geven.

Misschien wilt u meer zicht op de mogelijke verfkleuren of patronen met bijhorende gadgets en stijlen. Of wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden, voor- en nadelen? We geven u helder alle informatie! Bovendien hebben we voor elk bijkomend probleem verschillende oplossingen voorhanden. En die oplossingen kennen we door en door. Contacteer ons gerust voor meer info of advies op maat.

Menu