GLASVEZELBEHANG OF RENOVATIEVLIES: DUURZAME DECORATIE

Glasvezelbehang of tasso behangpapier is nog altijd zeer gegeerd in vele woningen. Het is een esthetische manier om uw woning aan te kleden en de eenvoudige, subtiele textielstructuren van het behang zorgen voor een tijdloze uitstraling.

Tasso behangen vergt iets meer techniek dan klassiek behang. Lahey neemt het dan ook graag voor u uit handen. Wat uw project ook is, met Lahey uit Leuven, maar werkzaam in heel Vlaams-Brabant, zult u tevreden zijn over het eindresultaat.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

VOORDELEN VAN TASSO BEHANGEN

Tasso behang heeft een aantal onmiskenbare voordelen:

Tasso maskeert

Glasvezelbehang is een ideale manier om beschadigde muren te renoveren. Tasso behangpapier werkt probleemloos allerlei putjes, scheurtjes of andere oneffenheden weg. Ideaal dus voor het renoveren van uw interieur.

Tasso is duurzaam

Tasso behangpapier is ook een zeer duurzame oplossing. Het is zeer sterk, lichtbestendig, waterwerend, afwasbaar, en het kan tegen een stootje. Dat maakt tasso behang een ideale oplossing voor ruimtes waar intensief in wordt geleefd, zoals woonkamers of kinderkamers.

Tasso is tijdloos

U vindt tasso glasvezelbehang in een eindeloze keuze aan motieven, gaande van minimalistisch tot meer uitgesproken motieven. Het grote voordeel van tasso is dat u het telkens kan overschilderen. Zo is het niet meer nodig om opnieuw te behangen als u uitgekeken bent op je interieur. Gewoon overschilderen dus en u bent weer safe voor jaren aan een stuk.

Ook uw interieur laten behangen door Lahey? Tasso behang? Glasvezelbehang of renovatievlies? Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu