Airless spuiten met verfspuitmachine

Airless spuiten is een populaire schildertechniek waarbij verf onder hoge druk door een spuitmond wordt geperst zonder dat er lucht wordt toegevoegd. Dit gebeurt met behulp van een airless verfspuitmachine. Het type spuitapparatuur dat men gebruikt, hangt af van de grootte van het oppervlak en het type verf.

Door de hoge druk en de enorme snelheid waarmee we de verf spuiten, ontstaat een gelijkmatige verdeling van de verf over het hele oppervlak.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Heeft u in uw woning een groot oppervlak dat gelijkmatig en ordelijk geschilderd moet worden? Bij Lahey beschikken we over alle tools, zoals een verfspuitmachine om de airless verfspuittechniek toe te passen. Heeft u een muur die we airless moeten spuiten? Dan komen we graag eens langs om de details uit te werken en u een realistische prijsofferte te bezorgen.

Hierdoor kunnen we ook moeilijk te bereiken hoeken gemakkelijk van verf voorzien. Ook qua materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. Het geeft mooie resultaten op houtwerk. Zelfs pvc en aluminium kunnen we op die manier herspuiten in een nieuwe, frisse kleur!

Airless spuiten is daarom een gemakkelijke manier om muren letterlijk in de verf te zetten.

Maar deze handige techniek is ook ideaal om meubilair, trappen, poorten, deuren en ramen af te werken.

Airless schilderen is effici├źntere manier van schilderen dan met een kwast of roller. Het vraagt wel om een ervaren vakman om dit zorgvuldig uit te voeren. Onze professionele schilders zijn bekend met deze revolutionaire techniek en passen die regelmatig toe bij de afwerking van bijvoorbeeld renovatiewerken. Neem gerust een kijkje tussen onze afgeronde projecten om inspiratie op te doen.

ONZE REALISATIES

Laat Lahey uw muren airless verven

Een mooie, gelijkmatig geschilderde muur bereikt u eenvoudig met een airless verfspuitmachine. Bij Lahey werken we al lang met dit grensverleggend alternatief voor kwasten en rollers.

Airless verven levert een prachtig resultaat tegen een ongekende snelheid. Een airless verfspuitmachine zorgt voor een gelijkmatige dekking zonder verfstrepen of druppels. Zo wordt er ook minder verf verspild.

Op die manier compenseert de besparing van werkuren en verf de meerkost van de apparatuur. Ook hoeken en randen worden goed bereikbaar door dit kwalitatieve verfspuitsysteem zonder lucht.

Bij Lahey zijn we vertrouwd met de unieke methode van airless schilderen. Onze ervaren schilders passen deze techniek al jarenlang met succes en enthousiasme toe. De combinatie van hoogwaardige apparatuur en vele generaties gepassioneerd vakmanschap zorgt voor een onberispelijk resultaat. Heeft u nog vragen over deze verfmethode of de toepassingen? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Advies op maat

Heeft u besloten dat u de techniek van airless verven een kans wilt geven in uw interieur? Dan staat u misschien voor een aantal moeilijke keuzes. We helpen u graag door u in te lichten over de talloze mogelijkheden van deze techniek. We kunnen u ook op de hoogte brengen van de opties en eigenschappen van onze producten en machines. Zo kunt u gemakkelijker de knoop doorhakken en de juiste kleuren of patronen kiezen voor uw woning.

Menu