BUITENSCHILDERWERKEN: MOOI EN DUURZAAM

Op tijd investeren in schilderwerken is een kwestie van goed onderhoud en preventieve maatregelen nemen. Met buitenschilderwerken zorgt u ervoor dat uw woning of gebouw voor een lange tijd in een uitstekende staat blijft.

Lahey, uit Leuven en werkzaam in heel Vlaams-Brabant, biedt u een brede waaier aan buitenschilderwerken aan. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Contacteer ons dan gerust om uw probleem met onze specialisten te bespreken.

Meer weten over buitenschilderwerken?

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, schrijnwerk of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

WAT WE VOOR U DOEN

Gevels

Uw gevel of buitenmuur schilderen geeft een unieke meerwaarde aan uw huis of gebouw. Lahey voert deze werken uit met de grootste zorg.

Schilderwerken

Houtwerk en kroonlijsten

Lahey is ook gespecialiseerd in het beitsen, vernissen of schilderen van uw houten schrijnwerk.

Herstelling van kroonlijsten

Ramen en deuren

Bent u toe aan een compleet nieuwe look voor de buitenzijde van uw huis? Laat uw ramen en deuren in hout, PVC of ALU schilderen.

Houtbehandeling villa Kampenhout

Metaalschilderwerken

Bent u toe aan een compleet nieuwe look voor de buitenzijde van uw huis? Laat uw ramen en deuren in hout, PVC of ALU schilderen.

Metaal, kunststof en aluminium

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu