Mortex laten aanbrengen

Mortex is duurzame cementpleister die als uitstekende, hedendaagse afwerkingstechniek wordt toegepast op plafonds, muren, vloeren en zelfs meubilair. In zuiderse landen wordt het al jaren ingezet om de binnenkant van zwembaden te bepleisteren en tegelijkertijd compleet waterdicht te maken.

Qua kleurschakeringen is er een enorme waaier aan mogelijkheden door het toevoegen van pigmenten. Het is zelfs mogelijk om een betonlook te creëren met Mortex. Ook wat toepassingen betreft, zijn de opties eindeloos.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Geeft u uw plafond, muur, vloer of meubilair graag een nieuwe, tijdloze en elegante look? Klinkt een kwalitatieve en smaakvolle afwerking met Mortex u als de ideale oplossing voor uw muur of vloer? Of misschien droomt u wel van een Mortex badkamer of keuken.

Bezorg ons dan de afmetingen van de te bepleisteren oppervlakte of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. Wij bezorgen u graag een gedetailleerde offerte en helpen u met plezier verder.

Lahey Schilderwerken en Decoratiewerken
Lahey Schilderwerken en Decoratiewerken
Lahey Schilderwerken en Decoratiewerken

Ook wat toepassingen betreft, zijn de opties eindeloos. Mortex bevat geen epoxy- of polyurethaanharsen en is na het aanbrengen onmiddellijk waterdicht. Het resultaat is altijd elegant en past in elk soort interieur, zowel modern als klassiek.

Mortex is het afwerkingsmateriaal bij uitstek voor renovaties. Deze veelzijdige oplossing vergt geen breek- of sloopwerk en kan geplaatst worden op verschillende materialen. Mortex is erg sterk en enorm duurzaam want het neemt snel omgevingswarmte op. Deze decoratieve pleister is heel goed te combineren met vloerverwarming en ontzettend onderhoudsvriendelijk.

Mortex is ook scheur-, kras- en slijtvast. Bovendien is het naadloos en compleet water- en hittebestendig.

Bent u op zoek naar een andere oplossing? Dan kunnen we u daar natuurlijk ook mee helpen. Zo kunnen we beton schilderen met een bepaalde structuur, kunnen we muren kaleien of airless spuiten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u met eigen ogen zien hoe Mortex uw woonst kan transformeren? Bekijk dan zeker onze realisaties.

ONZE REALISATIES

Laat uw Mortex verzorgen door Lahey

Mortex bestaat uit een poedermengsel van kalk, cement en toeslagstoffen dat moet vermengd worden met een speciale vloeistof. De toepassing moet zorgvuldig door een vakman worden voorbereid. Vooral het plaatsen op meubels, muren en douches vraagt de nodige kennis en ervaring.

Bepleistering met Mortex is een uitstekende investering die uw woonst meteen zal opwaarderen. Een Mortex badkamer of Mortex keuken is intussen een heel populair gegeven. Voor een prachtig en langdurig resultaat is het dan ook belangrijk om de afwerking van uw woning over te laten aan professionals, zoals Lahey Schilderwerken.

Wij weten waar de uitdagingen zitten bij het aanbrengen van Mortex en kunnen rekening houden met de specifieke vereisten van elke toepassingsvorm en ondergrond. Indien nodig kunnen wij op basis van onze expertise ook een andere afwerkingstechniek aanraden.

Wij zijn immers goed op de hoogte van de voor- en nadelen, de prijzen, werkwijze en aandachtspuntjes van deze techniek.

En natuurlijk kunnen we u indien nodig ook helpen met andere manieren van afwerken. We beheersen diverse schildertechnieken, zowel borstel- als spuittechnieken en de bijhorende machinerie. Ook beschikken we over een ruim assortiment aan behang. Zo kunnen we bijvoorbeeld renovatiepapier (tasso) naadloos aanbrengen om fouten in het plakwerk te camoufleren en ervoor te zorgen dat het blijft zitten. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden voor uw project.

Afwerking zit in onze vingers en krijgt bij ons altijd onze volle aandacht, tot in de kleinste details. Dat onze klanten even trots zijn op het resultaat, is wat ons het meest van al voldoening geeft.

Advies op maat

Met Mortex kunt u visueel alle richtingen uit. Het past in elk interieur, zowel klassiek als modern. Een Mortex vloer of Mortex muur is voor ons zeker niets nieuws. Vanuit onze ervaring geven we heel graag advies op maat van uw woning. We hebben immers intussen een goede radar voor waar deze oplossing het best tot zijn recht komt. En natuurlijk kunnen we u ook helpen met andere decoratiewerken en soorten afwerking.

Menu