Supplementen voor, tijdens of na de werken

Hoewel bij Lahey de nadruk ligt op schilder- en behangwerken, stellen wij ons bij alle werkzaamheden flexibel op. Kleine klusjes ter voorbereiding, herstelling of afwerking nemen wij er graag bij. Dergelijke onvoorziene werkzaamheden worden efficiënt in het geheel ingepland en komen als supplement op de factuur.

Dit heeft niets dan voordelen! U laat alle werkzaamheden door dezelfde vertrouwde en bekwame handen uitvoeren en alles komt op één factuur.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Bij Lahey beschikken we over de professionele apparatuur om elke opdracht met succes af te ronden. Aangezien wij talloze supplementen aanbieden voor, tijdens en na de werkzaamheden heeft u slechts één partner nodig. Wilt u ons inschakelen voor louter schilderwerken of vallen er nog wat extra klusjes uit de kast? In beide gevallen helpen we u graag verder. Plan een vrijblijvend bezoekje in en we maken een duidelijke prijsinschatting voor u.

Bovendien hoeft u geen tijd te verspillen aan het zoeken van een externe klusjesdienst. Ook bespaart u vervoerskosten.

Tijdens het opwaarderen van uw badkamer of keuken zou het bijvoorbeeld kunnen dat er een kastdeurtje los zit. Of misschien wilt u een beschadigde of ontbrekende tegel laten herstellen of vervangen.

Zijn uw kroonlijsten misschien aan een reiniging toe of zou een extra stopcontact handig zijn? We regelen het graag voor u zodat het eindresultaat volledig naar wens is.

Wilt u misschien samen met uw gevel meteen ook uw dak laten ontmossen? Dat kan! Op deze manier hebben we al talloze klanten gelukkig gemaakt met onze flexibele service. Bent u benieuwd hoe dit zich vertaalt in onze eindresultaten? Neem dan zeker een kijkje bij onze realisaties.

ONZE REALISATIES

Schilderen met supplementen

Wanneer we bij Lahey aan de slag gaan met schilder- en afwerkingstechnieken werpen we vooraf graag eerst een grondige blik op de zaak. Zo kunnen we bepalen welke aanpak precies nodig is en uw behoeften inschatten op basis van de materialen.

Tijdens die voorbereiding constateren we regelmatig kleine oneffenheden of defecten die we meteen kunnen aanpakken. Soms is het de klant zelf die ons een bijkomende opdracht geeft.

We staan met ons professioneel team altijd paraat om flexibel op dergelijke verzoeken in te gaan.

Bij Lahey hebben we jaren ervaring met schilderwerken en alles wat daarbij komt kijken. De tevredenheid van onze klanten is ons hoogste doel. Daarom zorgen we als professionele schilders en behangers altijd voor duidelijke afspraken en open communicatie. Vervolgens gaan we met ons vakmanschap aan de slag. Alle kleine onverwachte obstakels op onze weg pakken we met evenveel professionaliteit aan. Dat weten onze klanten altijd te appreciëren.

Advies op maat

Bij Lahey houden we van een persoonlijke aanpak. En dat houdt meer in dan professionele schilder- en decoratiewerken. U kunt bij ons ook terecht voor onderbouwd advies. Er zijn immers zo veel mogelijkheden voor de afwerking van uw binnen- en buitenmuren, meubels, ramen, deuren en dergelijke. Nodig ons uit voor een vrijblijvend plaatsbezoek en dan bieden wij graag ons advies aan. We kunnen dan samen bekijken wat de meest geschikte oplossing of aanpak is.

Menu