Binnenmuren schilderen

Uw binnenmuren schilderen is een uitstekende manier om uw interieur een frisse, nieuwe uitstraling te geven met een beperkt budget.

U kunt bijvoorbeeld uw gyproc of stenen binnenmuur schilderen in een nieuwe tint. Zo hoeft u geen grote of dure aanpassingen aan uw interieur te doen. Toch heeft u het gevoel dat u in een heel nieuwe omgeving thuiskomt. Breng meer harmonie in uw woning door voor een rustige kleur te kiezen of maak net een statement met een opvallende tint.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Wilt u graag uw binnenmuren schilderen om uw woonst een compleet nieuwe look te geven? Laat Lahey u dan ontzorgen en adviseren. Wilt u een stenen binnenmuur schilderen of een binnenmuur bestaande uit een ander materiaal? U kunt 100 % vertrouwen op het resultaat tot in de kleinste details. Wij brengen u graag een bezoek aan huis om u verder te helpen.

Voor het schilderen van binnenmuren is het belangrijk om de juiste verf te kiezen. Zo krijgt u het mooiste en meest duurzame resultaat. Het soort verf hangt ook af van het constructiemateriaal. Een bakstenen gemetselde binnenmuur schilderen doet u immers met andere verf dan een houten, gepleisterde of betonnen binnenmuur schilderen. Elk materiaal vraagt om zijn eigen aanpak.

Een binnenmuur schilderen, daar komt heel wat bij kijken. Het vraagt om de juiste verf en het juiste materiaal, maar ook om wat voorbereiding.

De muur moet goed schoon zijn en vrij van beschadigingen. Bij Lahey zijn we gespecialiseerd in het schilderen van binnenmuren.

Dankzij onze flexibiliteit kunnen we ook kleine defecten wegwerken. We streven immers altijd naar een uitstekend en langdurig resultaat dat past in het interieur van onze klanten. En natuurlijk moeten alle partijen blij worden van de uitkomst. Bekijk gerust een aantal van onze realisaties.

ONZE REALISATIES

Laat uw binnenmuur schilderen door Lahey

Een perfect resultaat bereikt u enkel met goed voorbereid en feilloos uitgevoerd schilderwerk. De binnenmuur moet in goede staat zijn en schoon. Alleen zo kan de verf zich goed hechten.

Bij Lahey vindt u vakmensen met jaren kennis en ervaring. Wij kennen de juiste hoeveelheden en verhoudingen op basis van de genomen afmetingen. Ook zijn we vertrouwd met onze verftinten op alle soorten binnenmuren. Hierdoor investeert u enkel in een topresultaat. Geen extra trips op zoek naar meer materialen of verf, geen eindeloze zoektocht naar de juiste kleurencombinatie in uw interieur.

Doorgaans schilderen we met acrylaatverf. We beheersen zowel borstel- als spuittechnieken. Afwerken doen we met verf op oliebasis of waterbasis. Voor uw binnenmuur zijn ook ecologische en biologische producten mogelijk.

Lahey Schilderwerken kan u de beste toepassing garanderen met kwaliteitsverf en betrouwbare schildermaterialen. Wij weten met elke uitdaging op de meest professionele manier om te gaan. Zelfs behang en metaal kunnen we beschilderen! Bij Lahey kunt u rekenen op perfect geschilderde binnenmuren waar u nog heel lang van kunt genieten. We zijn ook handig met alternatieven zoals kaleien en Mortextoepassingen.

Schilderwerken zitten in ons DNA en worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd. Bij Lahey schilderwerken houden we rekening met alle factoren bij het schilderen en letten we op de kleinste details.

Advies op maat

Met professioneel schilderwerk kunt u in uw interieur alle kanten uit. Het is clean en past bij elke stijl: modern, klassiek, retro, … Indien nodig geven we vanuit ons vakmanschap graag advies op maat. U krijgt ook alle informatie betreffende de voor- en nadelen, de mogelijkheden en plaatsingsvoorwaarden van onze producten. We nemen graag eens een kijkje tijdens een plaatsbezoek om met u op zoek te gaan naar de beste oplossing.

Menu