Ramen en deuren verven

Uw ramen en deuren verven kan meteen een heel ander uitzicht geven aan uw woning. U kunt er ook een totaal andere stijl mee benaderen. Zo kunt u uw leefomgeving plots een pak moderner doen ogen met een verfbeurt. Door rustieke deuren te schilderen in een frissere tint en de klinken te vervangen, passen ze meteen in een modern interieur.

Bent u uitgekeken op de kleur van uw aluminium of pvc ramen? Zelfs ramen, deuren en poorten die afgewerkt zijn met vernis kunnen we compleet omtoveren door ze te herschilderen met 3 lagen lakverf. Iedereen zal geloven dat u er nieuwe heeft laten plaatsen!

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Bij Lahey kunnen we uw ramen of deuren schilderen en ze zo een totaal nieuw uitzicht geven. Bovendien zorgen we ervoor dat ze nog jaren mee kunnen gaan, zelfs bij veelvuldig gebruik. Onze experten weten precies welke materialen en werkwijze ze moeten gebruiken voor de beste resultaten. Voor een vrijblijvende offerte plannen we graag een plaatsbezoek zodat we rekening kunnen houden met alle facetten van de werken. Die grondige voorbereiding vertaalt zich rechtstreeks in een heldere, gedetailleerde offerte.

Ramen en deuren worden veel aangeraakt. Ze zijn dus onderhevig aan slijtage. Dat maakt dat ze vragen om een bijzondere aanpak bij het schilderen. Veel hangt ook af van het materiaal. Zo is er bij aluminium ramen schilderen een andere werkwijze nodig dan bij pvc ramen schilderen. Onze experten weten uit ervaring precies welke verfsoorten en werktuigen geschikt zijn voor deze klus.

Ondervindt u schade aan uw ramen of deuren? Of is de kleur verschenen door de zon? Hol dan niet meteen naar uw leverancier voor een nieuwe aankoop. Wij kunnen ze gemakkelijk weer opwaarderen met lakverf.

Bij Lahey geven we uw ramen en deuren de zachte en duurzame behandeling die ze verdienen. Wij zorgen voor alle professionele materialen en bescherming. Zo kunt u achteraf genieten van een prachtig resultaat zonder enig spoor van ons labeur. We laten altijd alles ordelijk en schoon achter.

Wilt u wat indrukken opdoen van onze afgewerkte ramen en deuren? Bekijk dan zeker onze realisaties.

ONZE REALISATIES

Laat Lahey uw ramen en deuren schilderen

Bij Lahey dragen we maar liefst vier generaties aan ervaring met ons mee. Ramen en deuren schilderen is voor ons routine. Voor al onze schilderopdrachten steken we tijd in onderzoek en voorbereiding. Zo werken we met aandacht voor de materialen en het interieur en met oog voor detail. Via duidelijke afspraken en een respectvolle houding tegenover de klant werken we toe naar perfectie. De glimlach van onze klanten is onze belangrijkste verloning.

Iedereen kan schilderen en behangen, maar een perfecte afwerking vraagt om vakmanschap en jaren ervaring. Zeker het schilderen van ramen en deuren kan de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Het uitkiezen van de verf, de juiste tools, rekening houden met het materiaal, droogtijden, aantal lagen, … Vaak zitten mensen met 1001 vragen of maken ze schoonheidsfoutjes uit onzekerheid.

Wij kunnen naast houten ramen, deuren en poorten ook andere materialen beschilderen met behulp van professionele borstels en spuittechnieken. Niet alleen hout kunnen we van een frisse laag voorzien maar ook pvc of metalen en lichtmetalen, zoals staal en aluminium. Ook kroonlijsten of traliewerk zetten we graag opnieuw in de verf.

Lahey Schilderwerken kan u volledig ontzorgen. Onze experten zijn zeker van hun stuk, met vier generaties aan doorgegeven kennis en ervaring. Bovendien worden ze regelmatig bijgeschoold zodat ze ook mee zijn met de nieuwste trends en technieken. Lahey investeert in gedreven medewerkers en nieuwe technologie, zoals professionele spuitmachines. Op die manier zorgen wij voor een vlotte, correcte service. En het eindresultaat? Dat is onevenaarbaar.

Advies op maat

Vandaag de dag moeten ramen en deuren aan talloze eisen voldoen, zoals isolatienormen. Toch is het ook belangrijk dat ze bij de rest van uw woning en uw persoonlijke smaak passen. En dan moet u nog rekening houden met het materiaal. Wilt u uw ramen en deuren laten schilderen? Dan geven we graag advies op maat, zodat ze na de schilderwerken nog heel lang kunnen meegaan.

Menu