Plaatsen van moluren, sierlijsten en rozetten

Een aantal details kunnen uw woning of bedrijfsgebouw net dat tikkeltje meer geven. Vertrouw daarvoor op ons, de schilders van Lahey uit Leuven. We bestrijken de volledige regio Vlaams-Brabant.

Hoewel afwerkingstechnieken per definitie aan het einde van een project worden uitgevoerd, is het essentieel om deze werken op tijd in te plannen. Schilderwerken Lahey beheerst een brede waaier aan afwerkingstechnieken, zowel voor nieuwbouw als renovatie, waaronder het plaatsen van:

Moluren
Sierlijsten
Rozetten (of rozassen)
Sierpleister

Vindt u op deze website niet meteen de afwerkingstechniek die u zoekt? Contacteer ons gerust om uw probleem met onze specialisten te bespreken.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

TOTALE AFWERKING

Hebt u ons gecontacteerd voor schilder- of decoratiewerken in het kader van een verbouwing of renovatie, dan nemen we er, afhankelijk van het project, graag nog een aantal kleinere renovatiewerken bij.

Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor de totale afwerking . Met andere woorden: minder geregel, minder kopzorgen. En wij kunnen sneller opleveren.

Iedere verbouwing of renovatie is anders. De totale afwerking verschilt dan ook van gebouw tot gebouw, kamer tot kamer. Daarom bieden we deze service enkel in regie aan. Naast het gemak is uw voordeel dat bij een kleine afwerking onze prijs lager kan zijn dan alleen al de verplaatsingskost van een extra vakman.

Zit u met vragen over kleine renovatiewerken? Vermeld ze zeker bij uw offerteaanvraag voor afwerkingstechnieken.

WELKE RENOVATIEWERKEN KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

Gyproc-werken
wij verzorgen uw Gyproc-werken, zoals het plaatsen van wanden of valse plafonds, voorzien van de nodige isolatiematerialen.
Plinten
wij zorgen voor de plaatsing en afwerking van uw houtwerk. Ook het inkorten van deuren behoort tot de mogelijkheden.
Tegelwerken
wij herstellen de tegelwerken van uw badkamer, keuken en toilet.
Kleine elecktriciteitswerken
wij plaatsen dat extra stopcontact of dat gewenste lichtpunt
Pleisterwerk
wij herstellen, verwijderen of herstellen uw beschadigde pleisterwerk
Decoratiewerken
plaatsen van Velux-dakvensters: Lahey zorgt ervoor dat uw Velux -dakvenster vakkundig en waterdicht wordt afgesloten langs de buitenkant en mooi afgewerkt aan de binnenkant.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu