TEXTIELBEHANG: EXCLUSIEF LEVEN

Als het iets meer en iets exclusiever mag zijn, dan is textielbehang misschien iets voor u. Textielbehang is een behangsoort die bestaat uit natuurlijke of synthetische vezels waardoor het een exclusieve tintje krijgt. Lahey uit Leuven, en werkzaam in heel Vlaams-Brabant, heeft hier uitgebreide ervaring mee en is ook een erkend plaatser van textielbehang van Bekaert.

Textielbehang vindt u in alle soorten en gewichten: het kan bestaan uit zijde, suède, katoen, linnen, jute, wol, enz. Textielbehang is doorgaans wat duurder in de aankoop dan gewoon behangpapier. Maar dat compenseert u gedeeltelijk wel door de installatie: textielbehang laat zich namelijk gemakkelijk behandelen en onze medewerkers staan garant voor een snelle, efficiënte en kwalitatieve afwerking.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

WAAROM TEXTIELBEHANG KIEZEN?

Exclusief
textielbehang staat ongetwijfeld chique. Als u wil verrassen met uw woning of zaak, dan is textielbehang een slimme keuze.
Duurzaam
oersterk, stootvast, schokbestendig, krasvrij, vochtafstotend: textielbehang heeft het allemaal. Deze behangsoort is dus ideaal voor de meer veeleisende, intensief bezochte ruimtes.
Brandveilig
textielbehang, zoals dat van Bekaert, voldoet aan de strengste normen voor brandveiligheid.

ERKEND PLAATSER VAN BEKAERT WANDTEXTIEL

Lahey werkt graag met Bekaert wandtextiel. Dit textielbehang heeft talloze esthetische mogelijkheden en vraagt bovendien zeer weinig onderhoud.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu