Algemene schilderwerken met oog voor detail in Tervuren

Een frisse lik verf kan wonderen doen. Of u nu uw keukenkastdeurtjes, binnendeuren, muren of gevel in een nieuw jasje wil steken, de schilders van Lahey Schilderwerken staan voor u klaar. We zijn actief in regio Tervuren en gespecialiseerd in algemene schilderwerken, zowel binnen als buiten. Interieurtrends worden op de voet gevolgd en nieuwe technieken worden zo snel mogelijk aangeleerd, zodat u met elke schildersvraag bij ons terecht kunt. 

  • – Tervuren
  • – Vossem
  • – Duisburg

Binnenschilderwerken

Binnenschilderwerken in Tervuren gepland? We komen graag bij u langs voor gratis kleuradvies en een offerte op maat. Onze schilders denken met u mee en houden rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Als schildersbedrijf hechten we daarnaast ook veel belang aan het milieu door ecologische producten te gebruiken. 

Buitenschilderwerken

Houtschilderwerken en andere buitenschilderwerken zijn een kolfje naar de hand van onze vakmannen. Ze nemen uw gevel en schrijnwerk met plezier onder handen. Investeer tijdig in uw buitenschilderwerken, want ook dat is uw woning onderhouden en preventief beschermen tegen slijtage en weersinvloeden. 

ONZE REALISATIES

ONZE PARTNERS

Onze decoratiepartner met een wel zeer ruim aanbod

www.campaert.be

Onze binnenhuispartner voor muren en houtwerk

www.sikkens.be

Ook onze kleurenspecialist met advies

www.colora.be

Een partner met specifieke produkten.

www.trimetal.be

Klassieke partner
voor houtwerk

www.levis.info

Onze nummer één in buitenschilderwerken

www.herbol.be

Partner in
verf en decoratie

www.longerstaey.be

Kwaliteitsvolle vinylvloeren, parketvloeren & laminaatvloeren

www.quick-step.be

Menu