Hydrofoberen van gevel of muur

Met de term hydrofoberen bedoelen we het aanbrengen van een waterafstotende laag op het oppervlak van de gevel of muur. Uw muur of gevel hydrofoberen is dan ook een effectieve manier om deze te beschermen tegen vocht en waterindringing. Zo voorkomt u dat vocht en water in de gevel of muur kunnen doordringen.

Beton of metselwerk hydrofoberen beschermt het niet alleen tegen vocht maar ook tegen vorstschade. Vocht dat in de muur wordt opgenomen zet immers uit wanneer het bevriest. Dat kan dan weer leiden tot scheurtjes en barsten. De muur hydrofoberen verkleint tenslotte ook aanzienlijk de kans op schimmel- en mosgroei omdat deze overleven op vocht.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Lahey kan op een professionele manier uw gevel of muur hydrofoberen. Zo bent u zeker dat uw woonst langdurig beschermd blijft. Het maakt niet uit of we beton of metselwerk hydrofoberen. We gebruiken het beste materiaal en gaan vakkundig te werk. Wilt u vrijblijvend van ons een offerte ontvangen? Contacteer ons en we komen snel een kijkje nemen ter plaatse. Nadien sturen we u een duidelijk, redelijk en onderbouwd prijsvoorstel.

U kunt uw gevel of muur natuurlijk best preventief behandelen. Maar ook na schade kan Lahey nog steeds uw metselwerk of beton hydrofoberen. Dan voeren we eerst herstellingswerken uit. Ook daarna blijft de hydrofuge een slimme investering in de toekomst van het gebouw. Het vermindert immers de kans op kostbare reparaties achteraf.

Bij Lahey werpen we altijd eerst een grondige blik op uw gevel of muur. De ondergrond moet immers eerst in goede staat zijn vooraleer we de laag kunnen aanbrengen. We zorgen ook dat we de beste producten en de nodige bescherming gebruiken.

Bent u benieuwd naar het resultaat? Bekijk dan zeker onze realisaties.

VOOR

NA

Laat Lahey uw gevel hydrofoberen

Bij het hydrofoberen van buitenmuren zijn er nog een aantal factoren waar we rekening mee moeten houden. Gaat het over een muur die risico loopt op schimmel- en mosgroei of gewoon vochtproblemen? Dit speelt een rol bij het kiezen van het juiste hydrofobeermiddel. Ook het materiaal van de muur is daarbij belangrijk.

Willen we een muur hydrofoberen, dan moet deze ook eerst echt droog zijn vooraleer we een vochtwerend middel kunnen aanbrengen; anders zal het niet goed hechten. De vochtigheidsgraad van de omliggende omgeving is dus ook belangrijk. En in dat kader speelt ventilatie natuurlijk een cruciale rol. Een goede luchtcirculatie vermijdt vochtproblemen.

Met dit alles in het achterhoofd gaan we bij Lahey altijd heel doordacht te werk. We hebben immers de nodige ervaring en vakmanschap om te weten dat elke situatie een eigen aanpak nodig heeft.

Daarom komen we graag eerst eens kijken naar uw gevel of muur. Zo kunnen we best inschatten welke aanpak er nodig is om uw muur op een veilige, gezonde en kosteneffectieve manier te beschermen tegen vocht en schimmels.

Ter voorbereiding kunnen we uw gevel ontmossen en reinigen vooraleer we met de hydrofuge aanvangen. Zo weten we zeker dat het resultaat kwalitatief en langdurig is.

Wilt u meer weten over het hydrofoberen van een gevel of muur? Van Lahey kunt u duidelijke antwoorden en betrouwbare service verwachten. Contacteer ons gerust met al uw vragen.

Offerte aanvragen?

Bij Lahey hechten we veel belang aan een goede communicatie met onze klanten. Daarom zorgen we ervoor dat u altijd goed geïnformeerd bent vooraleer u een beslissing maakt. Wilt u uw muur of gevel laten beschermen tegen vocht, vorstschade, mos of schimmels?

Neem dan zeker contact met ons op zodat we een vrijblijvend bezoekje kunnen inplannen. Na een grondige blik op de situatie kunnen we dan adviseren welke aanpak er nodig is. En dan kunt u natuurlijk 100 % rekenen op Lahey voor een professionele oplossing.

Menu