Fotobehang of magneetbehang?

Bij Lahey plaatsen we regelmatig foto- en magneetbehang. Natuurlijk is er ook veel vraag naar klassiek behang, vliesbehang, vinylbehang en stoffen behang. Maar fotobehang is de laatste jaren erg populair geworden. Het biedt immers eindeloos veel mogelijkheden qua stijl en ontwerp. Het is een prima oplossing om uw ruimte te transformeren en een persoonlijke toets te geven. U kunt kiezen tussen verschillende afbeeldingen, patronen en kleuren. Dit maakt fotobehang in de slaapkamer een vaak gemaakte keuze.

Foto behangpapier is gemakkelijk te bevestigen. Soms kunnen we het zelfs aanbrengen over bestaand behang. Het is ook mogelijk om het eenvoudig weer te verwijderen zonder de muur te beschadigen. Toch heeft het veel mogelijkheden. U kunt er een muur mee transformeren tot een waar kunstwerk, een landschap mee in de kamer brengen of een thema mee introduceren. Het kan de ruimte ook groter of kleiner doen lijken.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Fotobehang of magneetbehang is meer dan gewoon decoratie. Het kan talloze functies tegelijk vervullen en is zowel op korte als lange termijn een handige oplossing. Lahey brengt naadloos fotobehang of magneetbehang aan in uw slaapkamer of kantoorruimte. Na een kort plaatsbezoek zijn we vertrouwd met de plaats en afmetingen. Op basis daarvan kunnen we u een duidelijke offerte bezorgen met alle details. En natuurlijk kunnen we u ook verder helpen met andere behangsoorten en schilderwerken.

Magneetbehang is erg populair in kinder- en tienerkamers en in kantoorruimten. Het is een enorme meerwaarde als organisatorische tool. Zo doet magneetbehang namelijk dienst als een enorme magneetmuur. Daarop kunt u naar hartenlust foto’s, notities, schema’s, tekeningen en voorwerpen bevestigen. U hoeft er bovendien geen gaten voor te boren of plakband voor te gebruiken.

Net als fotobehang is magneetbehang gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen en beschikbaar in diverse patronen en kleuren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag er ons dan gerust naar of doe gerust wat inspiratie op.

ONZE REALISATIES

Magneetbehang of fotobehang op maat

Foto’s van uw geliefden of avonturen, misschien wel selfies, kindertekeningen of postkaarten? Een slaapkamer of kantoor met magneetbehang biedt talloze mogelijkheden om uw eigen plek ook een persoonlijke toets te geven. Bovendien is het ook praktisch-organisatorisch een echte meerwaarde.

Het resultaat van uw brainstormsessies, uw rolverdeling of takenlijst blijft op die manier altijd duidelijk zichtbaar. Bij Lahey passen we uw magneetbehang aan aan uw ruimte en behoeften. Het hoeft niet stoffig of egaal te zijn. Er zijn diverse stijlen en patronen beschikbaar. Zo is uw magneetmuur een streling voor het oog, ook wanneer er helemaal niets aan hangt.

Bij Lahey kunnen we ook fotobehang op maat voorzien voor uw slaapkamer, kantoor of woonkamer. Hiermee drukt u pas echt een persoonlijke stempel op uw interieur.

We bevestigen fotobehang op maat van uw muur maar ook op maat van uw voorkeuren of wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze ervaren behangers plaatsen fotobehang altijd met de grootste zorg en oog voor detail. Zo garanderen we keer op keer een perfect resultaat.

Natuurlijk hoeft u ook niet elke muur te voorzien van foto- of magneetbehang. We hebben nog talloze andere opties ter beschikking. De diverse soorten zijn perfect te combineren. Vraag ons ook naar klassiek behang, vinyl- of vliesbehang en stoffen behang.

We beschikken ook over geplastificeerd behang voor keukens en badkamers. Of misschien heeft u wel interesse in renovatiebehang, om fouten in eerder plakwerk te camoufleren. Neem gerust contact op voor persoonlijk advies.

Advies op maat

Bij Lahey zijn we bekend met de mogelijkheden van magneetbehang en foto behangpapier. Twijfelt u nog tussen beide opties of is het moeilijk kiezen tussen talloze patronen en kleuren? Weegt u de voor- en nadelen nog af tussen klassiek behang en fotobehang? Misschien is vinyl-, vlies- of stoffen behang wel meer iets voor de ruimte die u wilt opfleuren. Wij staan u graag bij met raad en daad. Wilt u esthetisch advies of alles te weten komen over de eigenschappen van de verschillende soorten behang? Dan vindt u bij ons zeker de juiste persoon.

Menu