LAMINAAT LATEN LEGGEN

Laminaat is ongetwijfeld één van de populairste soorten vloerbekleding, en daar zijn uiteraard een aantal goede redenen voor. Laminaat biedt immers tal van voordelen, waar niemand echt onverschillig bij blijft.

Laminaat blinkt natuurlijk uit omwille van z’n mooie design. Het komt soms aardig in de buurt van parket, en is beschikbaar in vele tinten en patronen. Een visgraatpatroon, laminaattegels, lichte eik, wit of grijs? Met laminaat kan je werkelijk vele kanten op.

Uiteraard wordt ook vaak gekozen voor laminaat omdat het heel onderhoudsvriendelijk is. Laminaat kan goed overweg met water en vocht, waardoor je het ook perfect in de keuken of in de badkamer kan leggen.

Laminaat is natuurlijk ook gewoon een zeer sterke vloerbekleding, die nauwelijks kapot te krijgen is. Een vloer in laminaat gaat jarenlang mee, en verliest nauwelijks iets van z’n glans.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

LAAT UW LAMINAATVLOER LEGGEN DOOR LAHEY

Ook bij Lahey zijn we fan van laminaat. Niet enkel omdat het er mooi uitziet, maar zeker ook omdat laminaat heel eenvoudig te plaatsen is. Kliklaminaat is zelfs eenvoudig in elkaar te klikken, waardoor de montage van uw vloer nog sneller vooruitgaat.

Hoewel kliklaminaat makkelijk te plaatsen is, raden we aan om hiervoor toch beroep te doen op een ervaren specialist. Als vloerder met jarenlange ervaring weten we immers heel goed dat er een aantal valkuilen om de hoek loeren, die het eindresultaat ondermaats kunnen maken.

Bovendien werken wij uw laminaatvloer af tot in de kleinste puntjes. Met een mooie plintafwerking zorgen we ervoor dat uw vloer een nieuw pronkstuk wordt in uw interieur.

STIJLADVIES

Laminaat is te verkrijgen in verschillende designs en tinten. Zo kan je kiezen uit meerdere patronen en houttinten, wat de keuze er niet altijd makkelijker op maakt.

Wij hebben ondertussen al vele laminaatvloeren gelegd, waardoor we zelf ook een heel goed idee hebben van wat er mooi kan uitzien in uw interieur. Deze kennis willen we uiteraard met u delen. Wij overlopen met u wat mogelijk is, en geven u gepast stijladvies.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN BIJ LAHEY

Heeft u meer informatie nodig? Geen probleem. Vul ons contactformulier in, en we nemen spoedig contact met u op. Wenst u meteen een gratis offerte te ontvangen? Via ons offerteformulier bekomt u snel een gratis offerte van ons.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu