CLICK VINYL LATEN LEGGEN

Vinyl is één van de populairste soorten vloerbekleding, met een brede waaier aan voordelen. Zo staan vinylvloeren erom bekend om zeer geluidsdempend te zijn. Dit maakt vinylvloeren heel geschikt voor bijvoorbeeld een hobbykamer of een studeerkamer.

Vinylvloeren zijn ook heel geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de keuken of de badkamer. Een keertje morsen in de keuken is dus geen enkel probleem. Het is snel weer opgekuist.

Net als bij kliklaminaat kan je ook kiezen voor click vinyl, waarbij de verschillende stukken makkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. Dit vergemakkelijkt niet alleen het montageproces, het is ook veel sneller. Click vinyl leggen gaat dus even makkelijk als kliklaminaat leggen.

Ook bij click vinyl kan je kiezen uit verschillende designs en stroken van verschillende afmetingen. Dit maakt dat je heel veel mogelijkheden hebt om de stijl van je vinylvloer aan te passen aan je interieur.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

LAAT LAHEY UW CLICK VINYL LEGGEN

Hoewel click vinyl makkelijk te plaatsen is, doe je toch best een beroep op een specialist om uw vloer te leggen. Zo moet je bij montage toch rekening houden met een aantal belangrijke zaken, zoals het effenen van de ondergrond.

Reken daarom op Lahey uit Leuven om uw click vinyl vloer te plaatsen. Wij hebben jaren ervaring in het leggen van vloeren, en hebben de nodige kennis om te weten waar de valkuilen liggen bij het leggen van uw vinyl vloeren.

Bij Lahey geen half werk. Wij werken uw vloer af tot in de puntjes. Denk hierbij maar aan een mooie afwerking aan de randen, zoals een plintafwerking.

LAHEY ADVISEERT U BIJ UW KEUZE

Wij hebben ondertussen al vele klikvinyl vloeren op ons palmares staan, en weten dus heel goed wat er mooi uitziet. Wij willen deze kennis graag met je delen, en adviseren je dan ook graag op vlak van design.

Indien gewenst kunnen wij zelfs een bezoek organiseren aan de toonzaal van de gespecialiseerde groothandel, waar designs kunnen vergeleken worden.

VRAAG UW GRATIS OFFERTE AAN

Wacht niet langer. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan bij Lahey, of contacteer ons voor meer informatie.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu