Trappen schilderen

Trappen worden in de meeste woningen vaak gebruikt. Ze moeten uw gewicht dragen en dus betrouwbaar zijn, maar liefst ook mooi om naar te kijken. Uw trap schilderen kan ervoor zorgen dat u er niet op uitgekeken geraakt. Het geeft uw hal of gang meteen een ander uitzicht.

Trappen schilderen vraagt om een bijzondere aanpak. Er zijn immers verschillende types trappen en dus ook bijpassende verfsoorten en werkwijzen. Een nieuwe houten trap schilderen vraagt om een andere aanpak dan een trap herschilderen. Het kan dan bijvoorbeeld om onbewerkt natuurhout gaan, maar ook om reeds geschilderd of gelakt hout.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Bij Lahey kunnen we uw trappen schilderen zodat u nog lang van het resultaat kunt genieten. We gebruiken kwalitatieve, slijtvaste verfsoorten en professioneel materiaal. U kunt rekenen op een perfect geverfde trap die helemaal past in uw interieur.

Wilt u vrijblijvend van ons een offerte ontvangen? Contacteer ons dan voor een plaatsbezoek. Dan maken we u zo snel mogelijk een duidelijk prijsvoorstel waarbij we met alle factoren rekening houden.

Ook andere materialen kunnen we goed beschilderen. Een betonnen of metalen trap bijvoorbeeld. Daarbij zetten we vaak professionele spuittechnieken in. Is uw trap afgewerkt met vernis? Dan kunnen we die evengoed in een nieuw kleedje steken met behulp van 3 lagen lakverf.

Bent u niet zeker of (her)schilderen een goed idee is? Neem dan gerust contact op. Wij leggen u graag alle opties en mogelijkheden voor, zonder verplichtingen.

Bij Lahey hebben we de expertise om uw trap te schilderen of te herschilderen. We beschikken ook over alle nodige materialen om dit op een veilige manier te doen zonder strepen achter te laten. Ook weten we precies welke slijtvaste verfsoorten we voor deze klus kunnen inzetten. We werken ordelijk en brengen alles mee om u volledig te ontzorgen. Zo kunt u achteraf uw nieuwe trap bewonderen zonder enig spoor van de werken zelf. We laten alles immers altijd ordelijk en schoon achter.

Bekijkt u graag wat voorbeelden van beschilderde trappen? Scroll dan zeker eens door onze realisaties.

ONZE REALISATIES

Laat Lahey uw trap schilderen

Uw trap schilderen of herschilderen vraagt best wat voorbereiding en denkwerk. Wilt u veilig uw trap kunnen bewandelen, dan mag de verf of lak niet te glad zijn. Bovendien hebben trappen een slijtvaste verfsoort nodig. Net als bij vloeren moet u het oppervlak regelmatig kunnen bewandelen. Dat is natuurlijk niet het geval bij een plafond of muur.

Met een grondige kennis van onze materialen en producten pakken we elke uitdaging professioneel aan. We werken doorgaans met acrylaatverf. Er zijn gradaties in de kwaliteit zodat we onze verf kunnen aanpassen aan de klus. Gaat het om een nieuwe laag of een opfrissing? Dat speelt allemaal mee. Afwerken doen we met olieverf, lakverf of vernis.

We gebruiken bij het schilderen ook soms silicaatverf, biologische of ecologische alternatieven. Via een vergaarbak met product verwerken we ons afvalwater tot een neutrale koek. Die kan gewoon mee met het huisvuil. Op die manier dragen we ons steentje bij aan ons milieu.

Bij Lahey kennen we onze stiel en geven we al vier generaties lang het beste van onszelf. Die doorgegeven ervaring zetten we elke dag in om onze klanten een onberispelijk resultaat te kunnen garanderen. Goed voorbereid en bewapend met de meest kwalitatieve verf en materialen schilderen we uw trap volgens de regels van de kunst. Daarbij houden we natuurlijk ook rekening met veiligheid en esthetiek.

Met getraind oog voor detail pakten we op die manier al talloze trappen aan. We kunnen zowel metalen als houten trappen verven. Na een plaatsbezoek kunnen we perfect inschatten hoelang de klus zal duren en hoe we die het beste aanpakken. En natuurlijk weet u vooraf exact wat u zult betalen. We staan u ook graag bij mocht u nog twijfels of vragen hebben.

Advies op maat

Trappen zijn een centraal gegeven in uw woonst. Het schilderen of herschilderen van uw trap vraagt dan ook om de nodige voorbereidingen en beslissingen. Komt u er niet uit wat de tinten of verfsoorten betreft? Dan staan wij graag voor u klaar met wat stijladvies.

Maar wij zijn bovenal kenners van onze duurzame materialen. Daardoor bent u altijd goed geïnformeerd over alle mogelijkheden. Wij hebben immers al heel wat trappen van een (nieuwe) verflaag voorzien.

Menu