GEVELSCHILDERWERKEN: MOOI EN DUURZAAM SCHILDERWERK

Uw gevel of buitenmuur schilderen geeft een unieke meerwaarde aan uw huis of gebouw. Naast de esthetische waarde van een mooi geschilderde gevel zorgen gevelschilderwerken ook voor een goede bescherming tegen weer en wind. Lahey, uit Leuven en werkzaam in heel Vlaams-Brabant, voert deze werken uit met de grootste zorg, met de meest geschikte materiaal en op basis van zijn jarenlange ervaring.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

NIEUWE EN OUDE GEVELS SCHILDEREN

Lahey gaat zowel aan de slag met nieuwe gevels als met het renoveren van gevels. Steeds kunt u bij ons rekenen op een nauwkeurige voorbereiding, het vakmanschap van onze medewerkers en een feilloze afhandeling van uw gevelschilderwerken. Lahey is goed uitgerust om u tijdens de werken zo weinig mogelijk hinder te bezorgen en om de beste resultaten af te leveren in de snelst mogelijke tijd.

UW GEVEL KALEIEN

Lahey biedt ook kwaliteitsvolle kaleiwerken aan. Kaleien is een schildertechniek waarbij een dunne minerale poedermortel op basis van kalkcement met een blokborstel op de muur wordt aangebracht. Die wordt dan vervolgens geschilderd in het gewenste kleur. Kaleien zorgt voor een goede bescherming van uw gevel tegen harde weersomstandigheden. Bovendien biedt kaleiwerk een mooi en rustiek uitzicht. Daarom is het vandaag zeer populair als renovatietechniek.

VLIESGEVELS

Wilt u uw gebouw een extra uitstraling geven, dan is een vliesgevel (of gordijngevel, of textielgevel) misschien wel iets voor u. Een vliesgevel is een soort niet-dragende tweede huid of façade uit hoogwaardig technisch textiel of gaasweefsel. Lahey kan u helpen met het plaatsen van deze vliesgevels en levert u ook het nodige advies over de voordelen en toepassingen van deze innovatieve geveltechniek. Vliesgevels of gordijngevels kunnen worden aangebracht als permanente tweede huid bij nieuwbouw of als gevelrenovatie.

Interesse in gevel schilderwerken? Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu