BINNENSCHILDERWERKEN: GEEF KLEUR AAN HET LEVEN

Een professioneel geschilderd interieur verhoogt de kwaliteit van leven. Vertrouw daarom op ons, de schilders van Lahey uit Leuven. We bestrijken de volledige regio Vlaams-Brabant.

Door een combinatie van creativiteit en vakmanschap zetten ze uw interieur extra in de verf. Wij realiseren de schilderwerken in uw woning of uw zaak en waarbij we oog hebben voor de nieuwste schildertechnieken en -trends. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen met kleuradvies.

En dat alles uiterst scherp geprijsd. Vraag hier uw vrijblijvende offerte.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

IEDER INTERIEUR ZIJN KLEUR

Kleuradvies bieden wij u altijd gratis aan. Na goedkeuring van de offerte bezorgen wij u onze professionele kleurenwaaiers. Op die manier kan u rustig uw tijd nemen om de kleuren te kiezen die het best tot zijn recht komen in uw interieur. Een tip: hou rekening met de veranderende lichtinvallen doorheen de dag.

U kunt ook opteren voor een complete kleurenstudie. Die besteden wij uit aan een professioneel team van kleurenconsulenten die tegen een vaste prijs een gedetailleerd kleurendossier samenstellen.

PIEKFIJN AFGEWERKT

Soms moeten er bij renovatiewerken of verbouwingen zo veel verschillende zaken tegelijk gebeuren, dat het niet altijd handig is om er telkens een aparte vakman bij te halen. In dat geval kan Lahey u een handje helpen.

Schakelt u ons in voor schilder- of decoratiewerken in het kader van een verbouwing of renovatie, dan nemen we er, afhankelijk van het project, graag de detailafwerking bij.

WELKE RENOVATIEWERKEN OF “KLUSSEN” KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

Te veel om op te noemen, maar… altijd in functie van onze schilderwerken. Want we zijn géén renovatiebedrijf, maar we leveren wel een afgewerkt interieur af. Moet er in de ruimte waar wij schilderen bijvoorbeeld een wasbak geplaatst, een lamp gehangen, een tegel hersteld of een deur ingekort worden? Dan kunt u daarvoor zeker op ons rekenen.

Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor uw totale afwerking. Met andere woorden: minder geregel, minder kopzorgen. En wij kunnen sneller opleveren.

Iedere verbouwing of renovatie is anders. De totale afwerking verschilt dan ook van gebouw tot gebouw, kamer tot kamer. Daarom bieden we deze service enkel in regie aan. Naast het gemak is uw voordeel dat bij een kleine afwerking onze prijs lager kan zijn dan alleen al de verplaatsingskost van een extra vakman.

Zit u met vragen over kleine renovatiewerken? Vermeld ze zeker in uw offerteaanvraag voor schilderwerken.

Meer weten over binnenschilderwerken?
Schilderstechnieken
Airless spuittechnieken

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu