Keuken of badkamer schilderen

Bent u uitgekeken op uw keuken- en badkamermeubilair? Dat is niet zo vreemd. Iedereen snakt vroeg of laat eens naar verandering of iets nieuws. Dat wil niet zeggen dat u telkens voor een grote investering hoeft te staan. Simpelweg uw keuken schilderen of uw badkamer verven kan deze ruimten al een heel nieuwe uitstraling geven.  

Een nieuwe keuken of badkamer aanschaffen is een dure grap. Vaak beseffen mensen niet dat ze met enkele kleine accenten of details het interieur van deze ruimten al flink kunnen veranderen. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw badkamertegels schilderen in een nieuw kleurtje.  

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Bij Lahey kunnen we uw keuken verven of badkamer schilderen zodat deze ruimten haast onherkenbaar worden. Zo bespaart u de kost van nieuw keuken- en badkamermeubilair. Na een plaatsbezoek kunnen we u exact vertellen hoe we dit zouden aanpakken en wat hiervoor het prijskaartje zou zijn.

Ook verschenen of beschadigde lavabo’s, badkuipen of douchebakken kunnen we weer helemaal opwaarderen. Dit doen we met behulp van een speciaal ontworpen 2-componentencoating op basis van harsen.

En Mortex kan eveneens uw keuken- of badkamermeubilair een ware make-over geven. Zo behoudt u alle comfort van uw vertrouwde keuken of badkamer maar heeft u toch het gevoel van totale vernieuwing.

Bestaand keuken- en badkamermeubilair herschilderen brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Daarom schakelt u best een expert in met jaren ervaring in schilderwerken. U wilt immers uw bestaand meubilair niet beschadigen. Bij Lahey beginnen we nooit onvoorbereid aan een schilderklus. Daarom komen we vooraf eens langs om een duidelijke inschatting te maken van de aanvang en prijs van de werken. Zo kunnen wij niets vergeten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wilt u graag wat inspiratie opdoen?

ONZE REALISATIES

Lahey schilderwerken voor badkamer of keuken

In het leven moeten we ons vaak aanpassen. Helaas evolueert onze omgeving niet altijd mee. Misschien is uw gezinssamenstelling jaren later niet meer dezelfde en heeft u andere noden. Smaken verschillen en veranderen. Dus het is logisch dat vaak bezochte ruimtes zoals badkamers of keukens soms een nieuw jasje kunnen gebruiken.

Uw badkamertegels schilderen of uw volledige badkamer of keuken verven kan krassen, vlekken en andere beschadigingen mooi verhullen. Het heeft vaak ook een positieve invloed op de hygiëne en kan schimmels en bacteriën op afstand houden. Nog een voordeel is dat het de waarde van uw woonst zal verhogen. Er zijn dus genoeg goede redenen om het te doen.

Geplastificeerd behang is ook een meerwaarde in badkamers en keukens. Het is waterafstotend en onderhoudsvriendelijk. Gewoon reinigen met water en afwasmiddel volstaat om het weer te doen stralen.

Met behulp van Mortex of spuittechnieken kunnen we ook uw meubilair een nieuw leven geven. Opbergkasten, schuifjes, deurtjes, werkbladen en planken. We kunnen alles opfrissen volgens uw smaak om een heel nieuwe look te creëren in uw badkamer en keuken.

Bij Lahey hebben we al talloze badkamers en keukens letterlijk opnieuw in de verf gezet om diverse redenen. Bij twijfel of vragen geven we ook graag advies. Bent u niet zeker of een make-over van uw badkamer- of keukenmeubilair een goed idee is? Of wilt u weten of uw badkamertegels schilderen een optie is? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Advies op maat

De badkamer en de keuken zijn de meest bezochte ruimten in huis. Ze nemen binnen het gezin meestal een centrale plaats in. Daarom is het zo belangrijk dat u zich goed voelt in deze kamers. Wij kunnen uw badkamer of keuken schilderen zodat deze weer past bij uw stijl, persoonlijkheid en voorkeur.

Vindt u het moeilijk om dit voor uw gezin uit te maken? Dan helpen we u graag met persoonlijk advies. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en kennen onze materialen door en door. Bovendien voorzagen we al heel wat keukens en badkamers van een frisse, nieuwe look. 

Menu