VLOERBEKLEDING LATEN LEGGEN: DE JUISTE BASIS

De keuze voor uw vloerbekleding is bepalend voor de sfeer en het verdere design van uw woning of kantoor. Maar vloerbekleding is uiteraard niet alleen een esthetische keuze. Het type materiaal dat u kiest wordt voor een groot stuk bepaald door wat u voor die specifieke ruimte belangrijk vindt. Kiest u voor warmte en gezelligheid, dan kan tapijt inderdaad een goeie sfeerbrenger zijn. Vindt u het belangrijk dat de ruimte zeer hygiënisch blijft en gemakkelijk schoon te maken? Dan liggen materialen zoals laminaat of vinyl meer voor de hand.

Lahey uit Leuven, en werkzaam in heel Vlaams-Brabant, heeft met verschillende types vloerbedekking de nodige jaren ervaring in het leggen van vloerbekleding. We kunnen u dus met kennis van zaken bijstaan bij uw aankoopkeuze en bij de plaatsing van laminaat & vinyl vloeren

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

WAT WE VOOR U DOEN

Vinyl (click)

Wij hebben ondertussen al vele klikvinyl vloeren op ons palmares staan, en weten dus heel goed wat er mooi uitziet.

Binnenschilderwerken

Laminaat

Graag een nieuwe laminaatvloer in uw woning? Reken op de expertise van Lahey uit Leuven om uw laminaatvloer te laten leggen.

Vloerbekleding

LAAT LAHEY UW VLOERBEKLEDING LEGGEN

Het leggen van vloerbekleding is werk voor specialisten. Lahey voert het voor u uit met de grootste precisie en met een garantie op een mooi afgewerkt resultaat. Wij hebben kennis van de meest recente technieken om indien nodig de ondergronden volledig te effenen of om de naden perfect te lassen zodat waterinsijpeling vermeden wordt.

In onze totaal afwerking voorzien wij ook het plaatsen van plinten, afwerkingslatten en het inkorten van de deuren. Wij kunnen u in ieder geval adviseren over de beste oplossing voor uw specifieke ruimte.

SMAKEN EN KLEUREN

Kiezen voor vloerbekleding geeft u veel flexibiliteit voor het inrichten van uw ruimte.

Vloerbekleding wordt immers uitgevoerd in alle mogelijke kleuren, structuren en materialen: wol, katoen, synthetische of natuurlijke materialen. Van retro-klassiek tot strak modern.

LAHEY HELPT U GRAAG BIJ DE KEUZE VAN UW VLOERBEKLEDING

Om u als klant optimaal te begeleiden, kunnen wij zelfs een bezoek organiseren aan de toonzaal van de gespecialiseerde groothandel waar u de talrijke collecties op ware grote kan overschouwen.

Ook uw vloerbekleding laten leggen door Lahey? Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu