Schilderwerken aan uw buitenmuren

Voor schilderwerken aan uw buitenmuren bent u bij Lahey aan het juiste adres. De afwerking van gevels zit ons in de vingers. We doen als professioneel schildersbedrijf veel meer dan enkel uw gevel verven. Naast diverse borstel- en spuittechnieken en talloze verfsoorten bieden we ook andere types afwerking aan.

We kunnen uw buitenmuren afwerken met Mortex of kaleien. Ter voorbereiding kunnen we uw gevel ontmossen en schoonmaken met behulp van hoge druk. Na het opfrissen kunnen we deze ook hydrofoberen. Doordat we alle aspecten van de afwerking op ons nemen, bespaart u tijd en budget.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Bij Lahey verzorgen we regelmatig de afwerking van gevels. Om een professioneel en veilig resultaat te garanderen, komen we daarvoor liefst eerst even langs. Op die manier kunnen we goed voorbereid te werk gaan en rekening houden met alle factoren. Wilt u graag dat we u een helder en gedetailleerd prijsvoorstel bezorgen? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan huis.

Zijn wij uw gevel aan het schilderen en merkt u op dat ook uw dak een ontmossingsbeurt kan gebruiken? Laat het ons eenvoudigweg weten en we plannen dit in. We helpen u graag met ontmossen en schoonmaken. Die flexibiliteit is een deel van onze identiteit. Voor echte gevelwerken of dieptereiniging verwijzen we door naar een specialist in gevelwerken.

Tenslotte is het gebruik van professioneel en ecologisch verantwoord materiaal voor ons cruciaal. En uiteraard houden we ons bij Lahey steeds aan de geldende veiligheidsvoorschriften en normen.

Neem zeker contact op met ons als u meer wilt weten over ons aanbod afwerkingstechnieken voor uw gevel, ontmossing, schoonmaak en hydrofuge.

Wilt u eerst inspiratie opdoen voor de afwerking van uw gevel? Bekijk dan zeker even onze realisaties.

Wij doen uw gevel weer stralen

Omdat we bij Lahey experten zijn in schildertechnieken, decoratie en inrichting, kunnen we u helpen bij de voorbereiding van uw gevel op onze behandelingen. Een zuivere gevel is immers een eerste vereiste om de schilderwerken te kunnen starten. We kunnen deze perfect voor u schoonmaken.

Het maakt niet uit over welk type gevel het gaat. We passen onze materialen en werkwijzen aan het bouwmateriaal aan. Zo kunnen we elke gevel ontmossen, ontdoen van vuil en losse delen en voorzien van hydrofuge. Afhankelijk van het materiaal van uw gevel geven we u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Lahey Schilderwerken is niet alleen expert in verftechnieken maar onze vakmensen plaatsen ook Mortex en kalkpleister.

Naast allerhande borstels hebben we ook professionele spuitmachines ter beschikking. Voor elke ondergrond hebben wij een geschikte verfsoort. Bovendien bieden we ook bio- en andere ecologische oplossingen.

We luisteren graag naar uw wensen en voorkeuren. Zo kunnen we rekening houden met uw gezinssituatie en budget en duidelijke afspraken maken. We houden immers niet van valse beloftes. Via een goede voorbereiding en een heldere offerte bereiken we keer op keer het gewenste resultaat.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Neem dan zeker contact op.

ONZE REALISATIES

Persoonlijk advies

Bij Lahey hebben we alle afwerkingstechnieken in ons aanbod goed onder de knie. Bovendien zijn we goed op de hoogte van de werkwijze, toepassingsvoorwaarden en veiligheidsvoorschriften. Na een plaatsbezoek kunnen we u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden. Zo kunt u de juiste keuzes maken voor uw woonst en gezinssituatie.

Menu