HOUTSCHILDERWERKEN: BEITSEN, VERVEN EN VERNISSEN

Een laagje verf doet wonderen met de buitenkant van uw huis, tuinhuis, carport of met om het even welke houten structuur. Houtschilderwerk zorgt voor een ware transformatie van uw huis en is bovendien relatief goedkoop. Of het nu gaat over hout beitsen, verven of vernissen. Lahey uit Leuven, en werkzaam in heel Vlaams-Brabant, zorgt voor een kwalitatieve afwerking bij het schilderen van uw houten ramen, deuren of kroonlijsten. Zowel voor nieuwe schilderwerken als renovatiewerken kunt u bij ons terecht. Vraag dus zeker uw gratis offerte aan!

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

WAAROM HOUT LATEN SCHILDEREN OF VERNISSEN?

Eerst en vooral zorgt hout schilderen voor een unieke meerwaarde van uw huis of gebouw. Maar er is natuurlijk meer. Het Belgische klimaat is allesbehalve mals voor uw hout. Houtschilderwerk zorgt ook voor een betere bescherming van uw houten deuren, ramen of kroonlijsten tegen de Belgische weersomstandigheden. Door uw hout te laten schilderen of vernissen zorgen we ervoor dat uw hout niet gaat rotten en dus in goede staat blijft.

BEITSEN VAN HOUT: RAMEN EN DEUREN

Lahey is ook gespecialiseerd in het beitsen van uw houten onderdelen. Beitsen is een techniek waarbij een transparante of dekkende laag wordt aangebracht om de vezels van uw hout te beschermen tegen weer en wind. Bovendien geeft beitsen uw hout een apart uiterlijk. Beitsen die voor buiten geschikt zijn, hebben meestal een vochtregulerende werking en bieden vaak een UV-bescherming.

NIETS IS DEFINITIEF, DURF TE VERANDEREN

Bent u toe aan een compleet nieuwe stijl voor de buitenzijde van uw huis? In slechts 3 stappen transformeren we uw geverniste of gebeitste houtwerk naar een frisse hedendaagse look. Omgekeerd bestaat de mogelijkheid om alle verf van het geschilderde houtwerk te verwijderen (decaperen) en te herstellen in zijn natuurlijke hout kleur.

Geïnteresseerd in houtschilderwerk? Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu