Plafonds schilderen

Plafonds schilderen is voor veel mensen een zware klus. Wilt u vermijden dat u uw nek of rug overbelast, dan heeft u stevig en betrouwbaar materiaal nodig en tonnen ervaring. Lijkt uw plafond verven u echt een uitdaging? Dan kunt u beter een professioneel schildersbedrijf inschakelen, zoals Lahey Schilderwerken.

Een nieuwe tint voor uw plafond creëert meteen een heel ander zicht in uw woonst. Toch is het belangrijk om goed voorbereid te werk te gaan. Heeft u rekening gehouden met de invloed van de verfkleur op de lichtinval in de kamer? Past de kleur bij de rest van uw interieur? Wij geven graag passend advies.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Bij Lahey kunnen we uw plafond schilderen tegen een prijs per m². Vraagt u bij ons een offerte aan, dan komen we ter plaatse kijken om welke ondergrond en oppervlakte het gaat. Zo kunnen we de extra uitdagingen inschatten en een perfect uitziend resultaat garanderen.

Onze offerte houdt rekening met de verfsoort, het aantal werkuren en de benodigde materialen. We zetten de verwachte kosten helder op papier tot in de kleinste details. Tenzij u graag gebruik maakt van onze supplementen betaalt u precies de offerteprijs.
Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bovendien kunnen we meteen ook uw vloeren aanpakken. We schilderen met acrylaatverf. Daarbinnen zijn verschillende kwaliteitsopties. Afwerken doen we met olie- of lakverf of milieuvriendelijke alternatieven.

Vervuild water wordt bij Lahey schilderwerken geneutraliseerd tot een harde koek die veilig bij de restafval kan. Op die manier beschermen we het milieu.

Een plafond schilderen zonder strepen kan een ware opgave zijn zonder de nodige tools en expertise. Een betonnen plafond of houten plafond schilderen? Het vraagt allemaal om een andere aanpak. Wij stemmen onze werkwijze altijd af op de ondergrond en de bijpassende verfsoort. Bovendien zetten we altijd extra in op de veiligheid van onze vakmensen. We passen onze materialen aan in overeenstemming met de werkomgeving. Zo kunnen alle partijen op beide oren slapen.

Bent u nieuwsgierig naar het resultaat? Doe dan gerust wat indrukken op tussen onze realisaties.

ONZE REALISATIES

Laat Lahey uw plafond verven

Een plafond verven vraagt net als het schilderen van muren om een doordachte voorbereiding. De ondergrond moet schoon en in goede staat zijn, de verf zorgvuldig uitgekozen. En natuurlijk vraagt een plafond schilderen om een meer belastende houding dan het schilderen van een vloer of muur. Dit brengt meer risico’s met zich mee waarbij wat extra jaren ervaring geen overbodige luxe zijn.

Bij Lahey Schilderwerken hebben we al talloze plafonds aangepakt. Vanuit onze expertise weten we welke verfsoorten en kleurtinten werken in welke soorten interieur. We kunnen ook de veiligheidsrisico’s goed inschatten en beschikken over alle nodige materialen in duurzame uitvoeringen. Met een professionele partner als Lahey hoeft u zelf geen risico’s te lopen en kunt u rekenen op een prachtresultaat.

Zoekt u een alternatief voor schilderwerken? Dan kunnen wij u wellicht ook helpen. Wij zijn immers handig met Mortextechnieken en kalkpleister. We beschikken ook over diverse behangsoorten die een bijzonder visueel effect kunnen geven. Sommigen zijn zelfs waterafstotend of magnetisch.

Lahey schilders hebben een neus voor afwerking en zijn alert voor details. Wij scheppen plezier in ons werk. Het meeste voldoening halen we uit de glimlach van onze klanten bij het aanschouwen van een afgewerkte klus.

Advies op maat

De kleur van uw plafond heeft een grote impact op uw gemoed en beleving in huis. Ook de lichtinval wordt er enorm door beïnvloed. Wij kunnen u begeleiden om de juiste keuzes te maken. Zo kunt u genieten van een tijdloos resultaat.

Menu