Kleine renovatiewerken

Bij Lahey Schilderwerken vindt u vakmensen met oog voor detail en jaren ervaring met inrichting en decoratie. Zij kennen hun producten en afwerkingsmaterialen door en door. Daardoor weten ze als geen ander wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget, gezinssamenstelling en specifieke woonst.

Ze weten ook welke kleine problemen er wel eens opduiken in de afwerkingsfase van een woonst. Daarom zijn ze ook bedreven met kleine renovatiewerken, die soms handig meegenomen zijn. Als gevestigde waarde in Vlaams-Brabant staat Lahey dan ook al jaren bekend om zijn professionaliteit en flexibiliteit.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Bij Lahey kunnen we bij een kleine renovatie helpen met diverse aspecten van de inrichting en decoratie. Hiermee bespaart u extra vakmensen en bijkomende vervoerskosten. Bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner voor uw schilder- en decoratiewerken? Dan komen we graag eens langs om alle facetten van de werken in te schatten. Op die manier kunnen we u een duidelijke, gedetailleerde offerte bezorgen zonder onaangename verrassingen achteraf.

Sowieso steken we bij Lahey veel energie in een goede voorbereiding. Daarmee maken we alle verschil. Zo plakken we voor schilderwerken alles zorgvuldig af en halen we stopcontacten weg.

Bovendien zijn we flexibel met extra klusjes. Een extra stopcontact voorzien, een lade of tegel repareren, pleisterwerk, tegels of (bak)stenen herstellen, … Het hoort er allemaal bij. En na de werken plaatsen we alle meubels en stopcontacten terug. We laten altijd alles ordelijk en gepoetst achter.

Naast decoratie- en schilderwerken kunt u bij ons dus ook terecht voor kleine renovatiewerken. Wij zijn handig met vloerbedekking, behang- en pleisterwerken en ook zonnewering.

Wilt u weten op welke manier we kunnen helpen bij de inrichting van uw bouwproject? Bekijk dan zeker eens onze realisaties om inspiratie op te doen.

Klusjes bij renovatie of nieuwbouw

De inrichting van uw interieur heeft een grote impact op uw welzijn. Daarom leggen we ons al jaar en dag toe op decoratiewerken. Toch is het niet altijd gemakkelijk om een evenwicht te vinden tussen een praktische en gezellige inrichting. Om deze twee factoren goed te verzoenen, is vaak de blik van een buitenstaander nodig.

Een stijlvolle binnenhuisinrichting is opgebouwd uit verschillende factoren. Bij Lahey Schilderwerken kunnen we u helpen bij diverse aspecten hiervan. Wilt u uw woonkamer, keuken of badkamer opnieuw inrichten? Dan bieden we een ruim aanbod aan verschillende schilder- en afwerkingstechnieken. Komen er tijdens de voorbereiding of werken zelf kleine defecten of problemen aan het licht? Dan ontfermen wij ons ook daar graag over. Dergelijke kleine renovatiewerken nemen wij er met plezier bij. Zo besparen we u een extra partij.

Als specialisten in decoratiewerken gaan we namelijk veel verder dan het schilderen of behangen van uw kamers. We helpen ook graag de extra problemen aan te pakken die zich voordoen. Uw dak ontmossen, een kastdeurtje repareren, kroonlijsten proper maken, een omkasting voorzien voor uw gordijnen, … We kunnen dit allemaal eenvoudig tussen de werken door inplannen. En we communiceren u direct en helder het supplement op uw factuur.

U kunt Lahey ook inschakelen voor de plaatsing en afwerking van valse plafonds of wanden, pleisterwerk, plinten, rozetten (of rozassen), sierlijsten en moluren. We kunnen ook beschadigde tegels herstellen en kleine elektriciteitswerken uitvoeren.

Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf maar moeten er tegelijkertijd nog wat kleine klusjes worden uitgevoerd? Neem dan zeker vandaag nog contact op.

Offerte aanvragen?

Bij Lahey gaan we graag die extra mijl. Heeft u een professioneel schilder of behanger nodig die ook van wanten weet met kleine renovatiewerken? Dan is Lahey Schilderwerken de beste partij. In de regio Vlaams-Brabant is er geen betere en meer veelzijdige partner.

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Of heeft u advies nodig op basis van uw gezinssituatie, persoonlijke voorkeuren en budget? Wij helpen u graag met praktische en esthetische oplossingen waar u nog jaren van kunt genieten.

Menu