LAHEY SCHILDERS VOOR AL UW SCHILDERWERKEN

Al vier generaties lang geeft schilderbedrijf Lahey het beste van zichzelf op gebied van schilderwerken en decoratiewerken. Zowel voor renovatiewerken als voor nieuwbouwprojecten is Lahey in de streek rond Leuven (Vlaams-Brabant) uw partner in betrouwbaar en betaalbaar decoreren.

Iedere dag opnieuw proberen we het vertrouwen van de klant te winnen, en wel met aandacht voor de volgende punten.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Lahey schilder- en decoratiewerken

PERFECTE SERVICE VOOR UW SCHILDERWERKEN

U wil niet alleen een goed eindresultaat. U wil de werken graag ook vlot, aangenaam en correct laten verlopen. Daar staat Lahey garant voor: duidelijke afspraken, goede communicatie en respect voor de klant.

Dat vertaalt zich onder meer in een gedetailleerde offerte die niets aan de verbeelding overlaat, en in een nette manier van werken die de woning van de klant respecteert.

SCHILDERS MET AANDACHT VOOR DETAIL

Natuurlijk kunt u veel zaken zelf doen. Iedereen kan schilderen of behangen, toch? Niet echt. Kijk naar de kwaliteit en zuivere afwerking van de schilder- en decoratiewerken van Lahey en u zult zien dat professionals echt wel een verschil kunnen maken.

Het team van Lahey kan jaren ervaring voorleggen en wordt bovendien op regelmatige basis bijgeschoold, zodat we van de meest recente technieken op de hoogte zijn.

ECOLOGISCH VERANTWOORD SCHILDEREN

Bij Lahey streven we naar een gezonder huis en een gezonder milieu. Regelmatig vragen klanten ons om ecologische schilderwerken uit te voeren. Met behulp van producten op waterbasis proberen wij synthetische verven dan ook zo veel mogelijk te evenaren. Daarbovenop gebeuren de afplakwerken van onze schilders meer en meer met karton in plaats van plastiek.

Bij het reinigen van onze rollen en borstels maken wij gebruik van een waterzuiveringsinstallatie die het vervuilde water filtert en het verfafval verzamelt in een aparte afvalbak. Dit afval versteent en verdwijnt vervolgens in de restafval. Op die manier wordt voorkomen dat het vuile water in de riolering/natuur terecht komt.

PARTNER IN BETROUWBAAR EN BETAALBAAR DECOREREN

Onze slogan dragen wij hoog in ons vaandel. Wij hopen U dan ook snel te kunnen overtuigen om ons team als uw toekomstige partner in betrouwbaar en betaalbaar decoreren te kiezen.

Spreek ons gerust aan voor:

Aarzel niet ons te contacteren voor een gratis en vrijblijvende offerte.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu