Herstellingen en afwerking

Herstellingen en afwerking gaan hand in hand. Decoratiewerken hebben pas zin als uw hele interieur tiptop in orde is. Daarom moeten we eventuele beschadigingen eerst repareren. Correcties van kleine tekortkomingen zijn een niet onbelangrijk deel van ons dienstenpakket. Aangezien we pas aan de afwerking kunnen beginnen na deze noodzakelijke reparaties, is het handig als u hiervoor op dezelfde partij kunt rekenen.

Zo kunnen we bijvoorbeeld kleine reparaties uitvoeren aan de tegels in uw badkamer, keuken of toilet. Vooraleer we tegels kunnen herschilderen moeten we eerst de nodige herstellingswerken uitvoeren. Ook beschadigd pleisterwerk kunnen we herstellen. Of misschien is uw gyproc plafond eigenlijk aan vervanging toe.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Heeft u nood aan professionele herstellingswerken voor de afwerking van uw renovatieproject? Wij kunnen u ontzorgen met een combinatie van beide. Herstellingen en afwerking zijn immers twee zaken die elkaar naadloos kunnen opvolgen. Het meest handige is als ze uitgevoerd worden door dezelfde professionele handen. Wilt u graag een duidelijke, vrijblijvende offerte ontvangen? Maak dan snel een afspraak voor een bezoek aan huis.

Bij Lahey Schilderwerken staan we in heel Vlaams-Brabant bekend om onze professionaliteit en flexibiliteit. We kennen goed onze stiel maar we besparen onze klanten vaak bijkomende kosten. In plaats van dat ze een extra klusjesdienst moeten inzetten en de bijhorende verplaatsingskosten moeten betalen, nemen wij kleine herstellingen graag voor onze rekening.

Wij communiceren altijd tijdig en helder over de meerkost en u betaalt slechts één factuur. Uw gemak en comfort komen bij ons immers op de eerste plaats!

Wilt u zien welk een verschil deze aanpak kan maken? Bekijk dan zeker even onze realisaties.

Uw herstellingen uit handen

Bij Lahey willen we onze klanten tijd en geld helpen besparen door ons te ontfermen over kleine herstellingswerken. Hoewel ze niet behoren tot ons basis servicepakket merken we dat dat vaak ook gewoon een gemak is voor de klant. Het is voor hen ook aangenaam als dergelijke kleine reparaties door dezelfde vertrouwde vakmensen worden aangepakt.

We zetten onze kennis en ervaring, doorgegeven door vier generaties, met plezier in voor schilder- en decoratiewerken. Noodzakelijke kleine herstellingen maken daar een niet onbelangrijk deel van uit. Bij Lahey hechten we belang aan het complete proces van de werken, van de voorbereiding tot de laatste details van de afwerking.

Doordat we bedreven zijn in verschillende technieken en op de hoogte van elke fase van de werken, worden ze niet onderbroken. Daardoor hoeft u minder lang op het resultaat te wachten.

Dit bespaart naast tijd ook extra kosten, frustraties en misschien wel een stresserende zoektocht. Het is immers niet gemakkelijk om een partij te vinden om enkel een paar kleine reparaties uit te voeren.

Bij Lahey geven we altijd het beste van onszelf. We genieten ervan om onze klanten te plezieren met een uitstekend eindresultaat. Maar we geven ook met evenveel plezier advies over uw afwerking en de mogelijkheden.

Heeft u onze raad nodig of wilt u een vraag stellen? Neem dan zeker even contact op.

Advies op maat

Bij Lahey zijn we heel goed in schilderwerken en behangen. We weten wat nodig is vanaf de voorbereiding tot de kleinste details van de afwerking. Deze stiel zit al generaties lang in ons DNA. We weten heel goed welke werkwijze we moeten volgen en welke kleine herstellingen noodzakelijk zijn, maar we kunnen ze ook zelf uitvoeren.

Deze mate van flexibiliteit is voor veel klanten een meerwaarde. Wilt u meer informatie over ons complete dienstenpakket? Of heeft u nood aan advies op maat van uw project? Dan zit u bij ons meer dan goed.

Menu