AIRLESS SPUITWERK: SNEL EN EFFICIËNT SCHILDERWERK

Lahey uit Leuven, en werkzaam in Vlaams-Brabant, is ook gespecialiseerd in airless spuitwerk. Airless spuiten is een relatief recente techniek waarbij de verf onder een druk van 60 à 200 bar wordt gebracht en dan wordt verneveld zonder toevoeging van lucht. Dat is een snelle, schone en uiterst kwaliteitsvolle manier om uw plafonds, muren of wanden te verven.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

AIRLESS SPUITEN HEEFT EEN AANTAL VOORDELEN:

Snel
Airless spuiten kan veel sneller uitgevoerd worden dan met rol of kwast
Kwalitatief
Airless spuiten garandeert een mooie, egale laag. Deze techniek laat geen strepen, aanzetten of andere structuren achter, wat je wel ziet bij een roller of verfborstel.
Veelzijdig
Airless spuiten is toepasbaar op verschillende ondergronden en mogelijk in om het even welk kleur. De verf is bijna altijd in één keer dekkend.

AIRLESS SPUITWERK VOOR UW INTERIEUR

Airless spuitwerk is meestal niet helemaal geschikt voor het spuiten van gedetailleerde structuren, zoals houtschrijnwerk of plafondafwerkingen. De techniek is echter wel ideaal voor de grotere oppervlaktes in uw interieur: plafonds, wanden of muren. Wat uw opdracht ook is, Lahey zorgt altijd voor een nauwgezette voorbereiding en een vlotte afwerking, zodat u van de schilderwerken zelf de minste last ondervindt.

Geïnteresseerd in airless spuitwerk van Lahey? Contacteer ons vandaag nog voor een gratis offerte.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu