Algemene schilderwerken met oog voor detail in Zaventem

Is uw woning, appartement of kantoor aan een nieuwe verflaag toe? Dan komen onze gepassioneerde schilders in Zaventem graag bij u langs. Vertel ons welke kleur en eventuele schildertechniek uw voorkeur geniet en wij gaan aan de slag. Lahey Schilderwerken volgt interieurtrends op de voet en gaat zo ecologisch mogelijk te werk, dankzij milieuvriendelijke producten en een geoptimaliseerde afvalverwerking. Eens kennismaken? 

  • – Zaventem
  • – Kortenberg
  • – Tervuren
  • – Overijse

Binnenschilderwerken

Een verzorgde indruk is belangrijk en daar kan een frisse laag verf een grote rol in spelen. Zin in iets anders of gewoon eens opfrissen? Voor zowel een levendige accentmuur als een nieuwe laag op al uw binnenmuren komen onze gepassioneerde schilders graag bij u langs in Zaventem. Vraag vandaag nog uw gratis kleuradvies en offerte aan. 

Buitenschilderwerken

Merkt u sporen van slijtage en weersinvloeden op uw buitenschrijnwerk of gevel? Dan is het tijd voor een grondig onderhoud en nieuwe laag verf. Als schildersbedrijf in Zaventem geven we u graag advies over kleuren en technieken. We verzorgen uw buitenschrijnwerk tot in de kleinste details en werken piekfijn af.  

ONZE REALISATIES

ONZE PARTNERS

Onze decoratiepartner met een wel zeer ruim aanbod

www.campaert.be

Onze binnenhuispartner voor muren en houtwerk

www.sikkens.be

Ook onze kleurenspecialist met advies

www.colora.be

Een partner met specifieke produkten.

www.trimetal.be

Klassieke partner
voor houtwerk

www.levis.info

Onze nummer één in buitenschilderwerken

www.herbol.be

Partner in
verf en decoratie

www.longerstaey.be

Kwaliteitsvolle vinylvloeren, parketvloeren & laminaatvloeren

www.quick-step.be

Menu