KURKVLOER LATEN LEGGEN

Kurkvloeren zijn een duurzame vloerbekleding van hoge kwaliteit, met tal van mooie voordelen. Hoewel ze niet de esthetische uitstraling hebben van bijvoorbeeld laminaat, worden ze toch nog veel geplaatst.

Een kurkvloer wordt steeds gemaakt van natuurlijke stoffen, en hebben daardoor een heel milieuvriendelijk karakter. Ze worden gemaakt door kurk, schors en hars met elkaar te mengen en samen te persen. Kurkvloeren hebben daardoor ook een hoge veerkrachtigheid, wat maakt dat ze een geluiddempend effect hebben. Bovendien zijn kurkvloeren hierdoor ook aangenaam om op te stappen.

Omwille van hun veerkrachtigheid worden ze vaak gelegd in ruimtes die intensief gebruikt kunnen worden.

VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

DESIGN MOGELIJKHEDEN

De tijd dat kurkvloeren enkel te verkrijgen waren in een lichtbruine kleur, ligt al een tijdje achter ons. Kurkvloeren kunnen tegenwoordig geplaatst worden in verschillende tinten, waardoor je je kurkvloeren beter kan aanpassen aan je interieur.

Ook zijn er verschillende types kurkvloeren te verkrijgen, zoals kurkparket en kurklaminaat.

LAAT UW KURKVLOER PLAATSEN DOOR LAHEY

Lahey is al jarenlang specialist in het plaatsen van kurkvloeren. Daar waar doe-het-zelvers al eens in klassieke valstrikken trappen, houden we bij Lahey rekening met belangrijke aandachtspunten bij het plaatsen van kurkvloeren. Zo houden we rekening met het vermijden van latere vochtproblemen, en zorgen we vooraf voor een egale en stabiele ondergrond.

Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we u ook advies geven op vlak van design en kleur. Wij geven u mogelijke tips om uw kurkvloer beter te kunnen integreren in uw interieur.

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE AAN

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een kurkvloer? Neem dus zeker contact op met Lahey uit Leuven, en vraag een gratis offerte aan bij ons. Of vul ons contactformulier in indien u eerst wat bijkomende informatie wenst.

ONZE REALISATIES

Offerte aanvragen?

Je wenst een kwaliteitsvolle afwerking van uw muren, plafonds of gevel. Bezorg ons je meetstaat van de woning of nodig ons uit voor een bezoek ter plaatse. We horen graag van je.

Menu